Fb.   Ig.   Yt.

Uglaševanje z zvokom

Popotovanje proti sebi skozi moč zvoka in ostalih tehnik  z Urbanom

Dobrodošli

Na zvočnih kopelih, dihalnih vajah in meditacijah, ki jih izvajam, uporabljam različne inštrumente, ki izvirajo s celega sveta, navdih pa največkrat iščem v naravi, kjer je ogromno zvokov, ki jih lahko prenesem na inštrumente in glas.

Zvok

Zvočna meditacija in kopel

urban_web-74

Dih

Dihalno zvočna meditacija

Individualno

Osebna zvočna sprostitev

“Sem tišina, ki sebe sliši.

Večna pesem, ki se sama poje.”

urban_samouglasevanje

Moja zgodba

Na zvočnih kopelih, dihalnih vajah in meditacijah, ki jih izvajam, uporabljam različne inštrumente, ki izvirajo s celega sveta, navdih pa največkrat iščem v naravi, kjer je ogromno zvokov, ki jih lahko prenesem na inštrumente in glas. Živimo v času, v katerem je pomembno, da se učimo medsebojnega sodelovanja in razumevanja drug drugega, predvsem pa sebe kot del celote. Sam čutim, da lahko k temu prispevam prav s pomočjo zvoka in glasbil, ki izvirajo iz različnih kultur in tradicij – z vsem spoštovanjem.

Urban Brenčič

Aktualno & Dogodki

Odzivi udeležencev

Mojca

Z Urbanovim ustvarjanjem z zvokom sem se prvič srečala v kombinaciji z jogo, kjer je z gongom skrbel za odlično podlago za izvajanje asan in sproščanje. Čeprav sem že večkrat bila na gongih, me je pri njem navdušilo njegovo harmonično in energijsko poravnano igranje. Kasneje sem preko njegovega profila na FB izvedela, da poleg gonga igra še na mnoga druga sveta glasbila, in sicer na čisto svojstven način. Ko ga poslušam, se ne morem načuditi njegovi sposobnosti, kako spreten je pri sočasnem igranju na več glasbil hkrati. To ustvari neverjetno simfonijo zdravilnih vibracij, v katerih se telo sprosti, duša pa vzradosti. Urban je izjemen mojster zvoka, diha in glasu!

Rok

Še enkrat iz srca hvala za včerajšnji dogodek. Kako dobro in močno je dogodek vplival na mene sem ugotovil šele ko sem prišel domov in pa danes zjutraj. Res zanimiva in edinstvena izkušnja, nekaj posebnega. Včeraj je bilo čutiti, da v igranju in petju res uživaš in ravno to naredi vse skupaj tako močno in edinstveno. Želim ti vse dobro in upam da se ob priliki ponovno vidimo na kakšnem dogodku.

Timoteja

Individualna kopel pri Urbanu me je popeljala daleč v širno Vesolje - domov. Popotovanje je bilo tako zelo naravno, globoko in meni povsem pisano na kožo. Ob Urbanovim igranjem se je čutila njegova predanost zvoku in mojstrsko obvladovanje inštrumentov. Običajno igra kar na tri glasbila hkrati in s tem ustvarja globine, širine in prehode, ki te popeljejo res do srčike bitja.Zelo hvaležna za te intenzivne in hkrati subtilne zvočne izkušnje. Hvala, Urban.

Ana

Današnja izkušnja zvokov v osrčju utrdbe me je popolnoma prevzela in obnovila. Začutila sem, kot da sem se fizično prestavila v naročje morja in srčni utrip valov me je popolnoma objel. Občutek fizičnega je zapolnil občutek neskončne tišine velikega morja. Začutila sem kako se vse v meni uravnoveša in spreminja pole. Hvala za nepozabno izkušnjo