Dogodki

Spremljaj in ne zamudi prihajajočih dogodkov

 

🗓Tukaj so prikazani prihajajoči dogodki, ki jih ustvarjam ali soustvarjam.

🖱S klikom na posamezni dogodek sem vam prikažejo podrobnosti.

☎️Če si želiš soustvarjanja, sem odprt za sodelovanje in me lahko kontaktiraš.

💚Srčno vabljeni.

IZPOSTAVLJENI DOGODEK

“Meditacija je kot ples s frekvencami vesolja. Glasba lahko služi kot most med vašo zavestjo in neskončno melodijo stvarnosti. Ko sedite v tišini in dovolite, da se zvoki glasbe dotaknejo vaše duše, se odprete toku življenja. Izberite glasbo, ki nežno pospremi vaše dihanje in odmeva z vibracijo vašega srca.

Vendar pa se ne oklepajte melodije ali ritma. Bodite eno z zvokom, vendar ne pozabite na tišino, iz katere izvira vsaka nota. Glasba naj vam služi kot vodnik, ki vas pripelje do tistega neskončnega prostora v vašem notranjem jazu. Poslušajte ne le z ušesi, temveč z odprtim srcem in celim bitjem.

Ko se potopite v melodijo, bodite pozorni na vsako noto, kot bi bila kaplja božanskega nektarja. Pustite, da vas popelje skozi labirint vaše zavesti in vas poveže z virom vsega. V tem plesu z zvokom naj se vaša individualnost zlije z univerzalnim tokom življenja.

In ko končno zaprete oči in se potopite v tišino, naj bo melodija še vedno prisotna v vaši duši, kot spomin na to, kdo ste onkraj besed in misli. Tako lahko glasba postane vaš sopotnik na poti razsvetljenja, ne le kot zunanji zvok, temveč kot notranja harmonija vaše biti.”